blog de gcano2

Sabadell: Venda de productes de la cooperativa CANBOSC de l'escola Can Deu

El dia 23 de maig els membre de la cooperativa CANBOSC, de l'escola Can Deu, van vendre els seus productes en el mercat central de la ciutat. El resultat ha estat força satisfactori. Es van vendre tots els articles i els nens i nenes van respondre amb molt d'entusiasme . Tot i ser el primer any que participa la nostra escola, i tot i les errades que hem pogut tenir, estem motivats per seguir endavant l'any vinent i fer-ho millor.

1

La cooperativa CANBOSC, ja té la targeta d'identificació

El dia 2 de febrer, la cooperativa CANBOSC de Sabadell, va rebre la targeta amb el número d'identificació. Això vol dir que ja som una empresa de debò. 

Videoconferència de la cooperativa Canbosc amb l'Amara de Valnalon

Avui, 3 de febrer, els membres de la cooperativa CANBOSC, ens hem conectat via skype, amb l'Amara, la nostra tutora de Valnalon. Hem presentat tots els càrrecs i comissions, li hem posat al dia de tot el que hem fet  i ens ha aclarit els dubtes que teniem.

Escola Can Deu de Sabadell: logotip de la cooperativa CANBOSC

El divendres dia 22 de gener, la cooperativa Canbosc ha escollit el logotip que els representarà, després de votar els cinc logotips finalistes.

Escola Can Deu de Sabadell: presentació de la cooperativa Canbosc

Els nens i nenes de la cooperativa CANBOSC de l'escola Can Deu de Sabadell, es presenten. Tot i que la cooperativa es va formar en el seu moment, és ara quan ens donem a conéixer.

Reunió tècnics ajuntament escola Can Deu. Sabadell

Avui, dijous dia 21 de gener, ens hem reunit els tècnics de l 'ajuntament de Sabadell amb l'escola de Can LLong. Hem planificat les activitats que hem de realitzar aquest trimestre.