La cooperativa Fet per nens...anem per feina!

La cooperativa FET PER NENS d'Argentona durant aquest mes de gener hem fet molta feina:

-Ja hem fet els estatuts.

-Hem rebut la visita de l'Ana Alonso, tècnica de l'ajuntament d'Argentona de promoció econòmica, a l'escola i ens ha explicat tots els documents necessaris per poder tramitar el CIF de la cooperativa. Ha estat molt interessant! Ja hem omplert tota la documentació i l'hem enviat per correu electrònic a l'OAC d'Argentona. Aviat tindrem el CIF!

-També hem rebut la visita del Sergi Fernandez, tècnic en comunicació de l'ajuntament, per ajudar-nos a crear el logo de la cooperativa,. Ens ha donat moltes idees i estratègies per crear logos ben atractius. Ja en tenim molts, ara només ens falta votar i decidir quin representarà la nostra cooperativa.

-I els prototips...ara per ara n'hem creat bastants! Durant el mes de febrer farem l'estudi de mercat i ja podrem decidir quins seran els que produirem.

2
Etiquetes:
CuEmE, Emprenedoria
1
Grups de treball:
CuEmE

1 comentari

Domingo Colomé, Marta

Ens oblidàvem! FET PER NENS som de l'escola Sant Miquel del Cros.