Segon any de les cooperatives escolars a Vilassar de Mar

El Projecte de Cultura Emprenedora a l’Escola de la Diputació de Barcelona ha tornat a les aules vilassarenques. Després de l’èxit de l’any passat amb l’escola Vaixell Burriac, enguany s’ha afegit també l’escola La Presentació de la Mare de Déu .

Precisament, els alumnes d’aquest centre van anar a l’ajuntament el passat 4 de febrer a registrar formalment la seva cooperativa, i el proper dimecres dia 25, ho faran els alumnes de les dues cooperatives de l’escola Vaixell Burriac.

Amb aquest projecte, mitjançant la creació d'una cooperativa  simulada, els alumnes van treballant diversos aspectes com ara com es crea i constitueix la cooperativa, com cercar finançament, definir la imatge corporativa i el disseny de marca, l'estudi de mercat, difusió i comunicació, el procés de producció, el preu i etiquetat, la venda en un mercat local i la responsabilitat social corporativa. 

La iniciativa, que compta amb el suport de l’ajuntament, pretén fomentar i desenvolupar entre l’alumnat, valors i hàbits relacionats amb l’emprenedoria

La idea és que les dues cooperatives del Vaixell Burriac i la de La Presentació, puguin vendre els seus productes en el mercat ambulant del 30 d’abril.

See video
1
Etiquetes:
CuEmE