Oberta la convocatòria: "Premio Aprendizaje-Servicio 2105"

Des de primers d'octubre ja es pot accedir al web www.aprendizajeservicio.com, per a efectuar-hi la inscripció online i presentar un projecte candidat. 

La convocatòria va dirigia a Centres d'Educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com a entitats socials que estiguin desenvolupant pràctiques de aprenentatge servei.

Tot plegat es pot fer en català, castellà, euskera i gallec. La data límit és el 30 d'octubre. 

Enguany la convocatòria Premio Aprendizaje-Servicio 2105 ha estat llençada per La "Red Española de Aprendizaje-Servicio", Educo i Editorial Edebé. Ens hem inspirat força en l'experiència argentina i nordamericana i amb aquesta convocatòria anual ens proposem especialment tres coses:

  • Reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que enfoquen l'aprenentatge dels estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.
  • Reconèixer les pràctiques d'aprenentatge-servei com a eina d'èxit educatiu i compromís social.
  • Enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, en la divulgació i implementació de l'aprenentatge-servei.

Us animem a difondre aquesta iniciativa, a presentar els vostres projectes i a motivar que altres centres educatius i entitats socials també presentin. 

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 11 de desembre a València, en el marc del 8º Encuentro Estatal de Aprendizaje-Servicio, un esdeveniment molt especial que està preparant amb cura el Grup ApS de la Comunitat Valenciana.

1
Etiquetes:
Aprenentatge Servei
1
Categories:
X-PEC General
1
Grups de treball:
X-PEC General