La geocerca del Consell d'Infants de Caldes de Montbui, segueix ben viva a la xarxa

41 geocercadors s'han aventurat pels entorns de Caldes a la recerca del geotresor que van amagar el Consell d'Infants del curs 2013/14. Seguiu l'aventura des de www.geocaching.com

El Consell d'Infants del curs passat va promoure una geocerca anomenada «Caldes de Montbui amb ulls d'infants», que aviat farà un any i que ja compta amb 41 entrades a la seva pàgina del web www.geocaching.com. L'objectiu d'aquesta juguesca és contribuir a donar a conèixer la vila tal i com la veuen els nens i les nenes que viuen en ella.

37 dels jugadors han donat amb el tresor amagat pels consellers i 3 encara no s'ho han aconseguit. Sigui com sigui, el joc continua a http://www.geocaching.com/geocache/GC5HQD3_caldes-de-montbui-amb-ulls-dinfant

Antecedents

Els infants de Caldes, representats en el Consell d'Infants del curs 2013/2014 van crear una geocerca en la qual van amagar una guia turística del municipi amb els punts d'interès vists amb ulls d'infants. Per elaborar la guia, els alumnes de 5è i 6è de primària van omplir un qüestionari sobre el poble titulat «A l'alçada dels nostres ulls». El resultat és un geotresor amagat en els entorns de Caldes de Montbui.

Una geocerca és un joc que es practica a l’aire lliure i que consisteix a trobar, amb l’ajuda d’un aparell de GPS, un petit objecte amagat en algun punt geogràfic a partir de les coordenades de l’amagatall.

El caçador d’amagatalls, si troba el tresor, pot escriure una nota sobre la seva visita a la llibreta de registre que troba dins del geocontenidor. En paral·lel, la persona que ha “caçat” el tresor ho fa saber a la web www.geocaching.com, lloc especialitzat de les geocerques i on es publiquen els catxés o tresors que es poden trobar, on es registren les recerques dels tresors i on el caçadors de tresors poden expressar les seves impressions sobre el tresor trobat, afegir fotos, comentaris, etc.