Viladecans acull la trobada sobre innovació educativa de la Xarxa RECE

Viladecans ha estat l’amfitriona de la trobada de la Red Española de Ciudades Educadoras, que reuneix a una quinzena de ciutats que integren la xarxa temática de la RECE sobre innovació educativa per a la millora de l'èxit educatiu.

La jornada ha coincidit amb la 4a Jornada de Pràctiques d’Innovació Educativa a Viladecans, que s’ha celebrat aquest cap de setmana.

A la Jornada celebrada divendres dia 30 de gener, es van presentar les conclusions de treball del grup de la RECE, liderat per Viladecans, que treballa sobre: "Innovació educativa per a la millora de l'èxit educatiu"

Diferents ciutats que pertanyen a aquesta xarxa temàtica de la RECE van presentar els seus projectes innovadors. Entre d'altres, van exposar les seves experiècies: Ribas Vaciamadrid (Madrid), Ibi (Alacant), Cornellà, Gavà i Viladecans (Barcelona).

La jornada ha acabat amb un taller participatiu que ha tractat el tema: Com crear una revista digital interactiva?. Aquesta revista és el plantejament de futur per mantenir l'intercanvi d'experiències entre els municipis interessats en els continguts treballats en aquesta xarxa temàtica.

1
Grups de treball:
X-PEC General