Els alumnes de les cooperatives de l'escola Echegaray visiten Ràdio Martorell

Les cooperatives “1001 Creacions” i “Pro Eco” de l'Escola José Echegaray, han visitat aquesta setmana els estudis de Ràdio Martorell.

Els alumnes han aprofitat la visita als estudis de l’emissora municipal per enregistrar una falca radiofònica per tal de comercialitzar les manualitats que vendran a la Fira de Primavera. El cap tècnic de Ràdio Martorell, Manuel Garrido, ha estat l’encarregat de dirigir l’activitat i d’ensenyar-los les instal·lacions de l’emissora.

Els alumnes van rebre prèviament una sessió teòrica per redactar, estructurar i locutar un anunci radiofònic, de mans de la periodista de Ràdio Martorell, Irene Jurado. Els assistents van aprendre les diferents opcions per a elaborar una falca efectiva i van poder escoltar i analitzar alguns exemples que després van treballar a classe.

Els cooperativistes han enregistrat un anunci que els ajudarà a promocionar els seus productes que estaran a la venda el dia 27 d’abril durant la Fira de Primavera, i han convidat a tothom a apropar-se i veure els productes que tindran a la venda.

Enllaç relacionat

www.moliempresa.cat

1
Grups de treball:
CuEmE