El Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) es presenta en una jornada de reflexió, debat i treball

Professionals de l’educació, famílies i representants polítics omplien dissabte l’Ateneu en la Jornada participativa sobre el Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC) que es presentava en públic. La comissió impulsora del PEC, delegada del Consell Escolar Municipal, va planificar la trobada per treballar en els futurs reptes del Projecte Educatiu de Cerdanyola. Una jornada que deixava clar que el PEC és un projecte comú i que obrint-lo a tothom busca el compromís de la ciutadania amb l’educació més enllà de l’escola. Les conclusions de la jornada han de culminar en un Fòrum d’Educació que es farà al mes d’abril.

Xavier Bonal, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) especialista en sociologia de l’educació i política educativa, va oferir una exposició del paper actual de les ciutats en l’educació. 

En la jornada també hi va haver espai per a la presentació d’experiències sobre l’ús educatiu dels espais i equipaments urbans, els itineraris educatius al llarg de la vida i les seves possibilitats a Cerdanyola o el paper de les famílies en la ciutat educadora.

Resum de la Jornada