Taller de logotip a l'Escola Mercè Rodoreda de Martorell a càrrec de Cesc Querol

La passada setmana les cooperatives de l’Escola Mercè Rodoreda de Martorell van participar d’un taller de logotip a càrrec de Cesc Querol, professional del disseny gràfic i de la imatge corporativa i pare d’un alumne de l’escola participant del projecte.

Durant el taller Querol, ha explicat de manera gràfica i amena els elements que formen els logotips, com escollir la forma, la tipografia i els colors, tot fent una reflexió de què és el que es vol transmetre i quines són les característiques de la cooperativa i poder així plasmar-ho en il·lustracions i lletres. Aquest procés de disseny del logotip treballa també un dels objectius principals del projecte: el treball en equip, la discussió i valoració, aprendre a valorar als companys, fer aportacions per aconseguir una finalitat conjunta pel grup, que és un dels pilars del projecte de cultura emprenedora.

1
Grups de treball:
CuEmE