Viladecans ha realitzat tallers de constitució i gestió documental de les cooperatives

Les tres escoles que formen part del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola de Viladecans han participat als tallers de constitució de cooperatives. Companys del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon han anat a cadascuna de les escoles per explicar el procediment per donar d'alta una cooperativa i quina documentació hi va associada: acta de constitució, estatuts, fitxa de soci, aportació capital social, sol·licitud de CIF, llicència municipal de venda, instàncies, etc. Els alumnes venien encuriosits amb un munt de preguntes al cap i han marxat molt engrescats.

Els tutors estan treballant de valent i porten molta feina avançada. Pel que fa al Departament d'Educació i el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, com a membres de l'equip del projecte, acompanyem durant tot el procés i intentem facilitar una interconnexió més gran entre les escoles i el territori. En aquest sentit, ja estem coordinant pel desembre un taller de logotips i imatge corporativa, que esperem potenciï la creativitat del alumnes.

1
Grups de treball:
CuEmE