La cooperativa "COOPERAX" de l'escola Bernat Desclot de l'Hospitalet rep la visita del Regidor d'Educació, Lluís Esteve

Els alumnes de 6è de l'Escola Bernat Desclot de l'Hospitalet han rebut avui la visita del Regidor d'Educació de l'Ajuntament.

Els nois i noies de la cooperativa COOPERAX, estan a la recta final de la producció, envasat i etiquetatge de tot el que han realitzat durant el curs. Estan treballant de valent per tenir-ho tot a punt pel mercat al carrer.

Juntament amb les cooperatives de les escoles Milagros Consarnau i Pompeu Fabra el divendres 23, entre les 9:30 i les 14h, estaran presents  a la plaça Pius XII de Santa Eulàlia, per completar el procés de creació d'una cooperativa. El projecte de les cooperatives escolars, s'emmarca dins el programa Cultura Emprenedora a l'Escola, desenvolupat a la ciutat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

1
Grups de treball:
CuEmE