Escoles d’altres mons

El proper dia 22 de setembre  s'inaugurarà al Museu Marítim de Barcelona  la mostra fotogràfica Escoles d’altres mons - Fotografia i Literatura del fotoperiodista Kim Manresa.


Per primera vegada en el món es mostraran 80 imatges acompanyades de manuscrits d’escriptors de gran prestigi internacional (entre els què es troben 10 premis Nobel de Literatura), representant a més de 30 països i que ens inviten a reflexionar sobre l’educació i la infancia arreu del món.

Durant els més de 3 mesos que la mostra estarà present al Museu Marítim de Barcelona, s’ha creat una mecànica didàctica destinada als nens i nenes, professors i públic general, que permet a cada individu posar-se en la pell dels infants de les fotografies i, sobretot, cavil·lar sobre aspectes de l’educació i altres valors humans que no hem d’oblidar.

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

 Des del 22 de setembre fins al 31 de desembre de 2010

Inauguració i visita guiada: 22 de setembre a les 19 hores

Per a més informació i reserva de grups dirigiu-vos a:

Conxita Aguilar ( C&Duke)

Tel. 93.586.12.89

De 9 a 15 h.

Aquesta és una exposició itinerant

Els ajuntaments interessats trobaran més informació fent clic aquí


1
Grups de treball:
X-PEC General