Municipis compromesos amb l'educació

Benvingudes i benvinguts a "Compromesos amb l'educació", un projecte de la Gerència de Serveis d'Educació de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports, que ofereix un espai virtual de trobada per a tots els professionals que treballen directament o indirecta en temes d'educació des de l'àmbit local.

Aquesta és una comunitat virtual que té com a objectiu facilitar la interrelació entre els seus membres, impulsar el treball col·laboratiu, compartir experiències i generar coneixement i materials compartits.

És un espai d'accés restringit, dirigit als tècnics i càrrecs electes de l'administració local, que també està obert a ciutadans i ciutadanes que participen en projectes que disposen de grups de treball a "Compromesos amb l'educació".

En definitiva, es tracta d'un espai pensat específicament pel treball en xarxa. Per això, encoratgem als professionals i ciutadans a participar-hi per tal d'avançar en el debat i la reflexió al voltant dels reptes de l'educació i el rol dels ajuntaments en les polítiques educatives.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l'administració de la comunitat a:cv.educacio@diba.cat