X Jornada Tothom Educa. Eines per a la millora de la participació

Públic al qual s'adreça: 
AMPA/AFA, famílies i altres membres de la comunitat educativa
dissabte
14
09:00h
Abril 2018

Aquesta jornada té l'objectiu d'afavorir la formació i el treball conjunt dels membres de diferents sectors de la comunitat educativa, a partir d'una temàtica d'interès comú, enfortint el moviment de pares i mares de les AMPA/AFA per tal que el seu lideratge esdevingui decisiu en la millora de l'educació.

Aquest any Josep Castillo Adrian professor de la facultat de pedagogia de la Universitat de Vic, presentarà la ponència Innovació educativa: una oportunitat en la relació família-escola, on s'analitzaran els aspectes relacionats amb la innovació que afavoreixen o enforteixen els vincles entre família escola i comunitat, per determinar quines estratègies es poden posar en marxa per a la seva millora.

Posteriorment, guiarà un treball de grup per tal de posar en comú els diferents punts de vista i aportacions de les persones assistents i avançar d'acord a la nostra realitat concreta.

La darrera part constarà de la presentació de bones pràctiques dels projectes desenvolupats per les AMPA/AFA del Prat, amb la col·laboració de Jordi Collet i Sabé, que està guiant un treball amb elles.

La jornada comptarà amb un programa d'activitats i esmorzar  per a tots els infants que hi assisteixin, prèvia inscripció i servei de menjador pels assistents.

Inscripcions

Podeu fer la inscripció i sol·licitar el servei de ludoteca i menjadors a través del següent enllaç.

Fer la inscripció

Organitza

Ajuntament del Prat amb la col·laboració de les AMPA/AFA i l’Escola Sant Jaume