Repensar l’educació: Vers un bé comú mundial?

Públic al qual s'adreça: 
Comunitat educativa
dimarts
14
17:00h
Juliol 2015

El dimarts 14 de juliol la UNESCO presenta a Barcelona el seu document “Repensar l’educació”, amb el que ha revisat l’Informe Delors. L’acte, part del llançament mundial d’aquesta publicació, tindrà lloc a l’auditori de la Pedrera

Aquest nou document de la UNESCO contribueix a replantejar l’educació i l’aprenentatge, i revisa un dels informes que més ha influenciat el món educatiu arreu: l’Informe Delors de 1996 “L’aprenentatge: Hi ha un tresor amagat a dins”.

Organitza:  Centre per la UNESCO de Catalunya en col·laboració amb la Fundació Jaume Bofill.

Més informació i inscripcions

Intervencions:

  • Presentarà l’informe internacional el Prof. George Haddad, responsable de Recerca i Prospectiva Educativa de la UNESCO i antic rector de la Universitat de la Sorbona.
  • Connectaran el document amb els propers reptes educatius a Catalunya: Laia Bou, directora de l’Institut Mont Perdut (Terrassa); Coral Regí, directora de l’Escola Virolai (el Coll, Barcelona); i Astrid Ruiz, directora de l’Escola Congrés-Indians (la Sagrera, Barcelona).
  • Dr. Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya, amb la presentació de les conclusions de la iniciativa Educació Post 2015, impulsada pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill.
  • El M. H. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat, que clourà l’acte.

Accés lliure i gratuït (places limitades)

1
Grups de treball:
CV - Redacció