XIV Jornades de bones pràctiques locals en educació

Públic al qual s'adreça: 
Responsables, tècnics municipals d'educació i professorat d'orientació i formació de persones adultes
dimecres
25
09:00h
Febrer 2015
Data de finalització: dimecres, 25/02/2015 - 14:00

Les jornades de bones pràctiques locals en educació són un espai de debat i reflexió que la Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona posa al servei dels ajuntaments amb la voluntat de donar a conèixer experiències desenvolupades pels serveis educatius municipals.

Aquesta catorzena edició, la plantegem com una continuació del XXXII Fòrum Local d'Educació celebrat a Barcelona el proppassat 24 de novembre en el qual es van debatre estratègies de les administracions locals en relació amb l'educació i l'orientació al llarg de la vida. En aquest cas, però, la jornada es durà a terme des d'un punt de vista eminentment pràctic, per aixó, es presentaran, en format tallers simultanis, les següents experiències:

  • Eix 1: Orientació al llarg (i ample) de la vida. Presentat per l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el Consorci d'Educació de Barcelona.
  • Eix 2: Formació al llarg (i ample) de la vida. Diversitat i noves oportunitats. Presentat pels ajuntaments de Masquefa i Santa Margarida i Els Monjos.
  • Eix 3: Articulació al territori. Presentat per l'escola Timó de Mongat i Tiana i pel Consorci per a la promoció dels municipis del Lluçanès

A més, en el marc d'Escoles, Centres i Serveis Municipals de Persones Adultes, es farà la presentació del grup d'ens locals que formen part del Grup Impulsor de la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes. S'explicaran algunes de les propostes actuació que la Xarxa EMPA preveu portar a terme durant l'any 2015.

La ponència marc de la jornada: "L'ús de les TAC en l'orientació i formació de persones adultes", la desenvoluparà Dolors Reig, psicòloga social i professora, especialista en Social Media, Educació 2.0, innovació social i dinamització de Xarxes i comunitats socials.

Organització de l'acte:  Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona i l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Més informació i inscripcions.

1
Grups de treball:
CV - Redacció