Jornades FP.PRAT. L'Ajuntament i els instituts del Prat fomenten la Formació Professional

Públic al qual s'adreça: 
Alumnat, docents, altres professionals de l'educació i empreses.
dimarts
17
00:00h
Febrer 2015
Data de finalització: dimecres, 25/02/2015 - 00:00

Del 17 al 25 de febrer tindran lloc les Jornades FP.PRAT 2015, organitzades per les regidories d'Educació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat i els instituts Illa dels Banyols i Ribera Baixa.

Les Jornades han estat promogudes per la Taula de FP al Prat de Llobregat, una plataforma estable de treball dels diferents agents i professionals que operen a l’entorn local, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la inserció laboral i professional dels joves i adults de la ciutat.

Reconeixement als instituts i a les empreses

La sessió inaugural tindrà lloc el 17 de febrer a l'auditori del Cèntric (caldrà invitació per assistir-hi). Serà un acte de reconeixement als centres de FP del Prat i a aquelles empreses que són un exemple de col·laboració i que donen suport als processos de formació de l'alumnat. La sessió inclourà la conferència "Com crear la teva millor versió", a càrrec d'en Xesco Espar, expert en alt rendiment personal i professional.

La resta del programa consisteix en unes jornades tècniques organitzades pels instituts Illa dels Banyols i Ribera Baixa, sobre la connexió entre la formació i el món de l'empresa. Més d'una trentena de xerrades específiques a càrrec de referents de diferents empreses presentaran les línies de treball, àmbits i funcionament de les seves companyies, així com la presentació de nous productes, instrumentació i materials específics.

També es comptarà amb la intervenció d'exalumnes que compartiran amb les persones assistents les seves trajectòries formatives i, en algun dels casos, la seva experiència emprenedora un cop acabada la seva formació.

A Internet i xarxes socials

Es pot consultar el programa al web de les jornades http://fpprat.com/jornades o descarregant l'aplicació per a Android cercant Puntgres a Google Play. Les jornades es podran seguir per twitter a través del hagstag #jornadesfpprat

Us podeu descarregar el programa de les Jornades en format pdf a través del document adjunt.