VII Jornada Tothom Educa. La implicació de les famílies en la millora de l'escola

Públic al qual s'adreça: 
AMPA, famílies, docents i altres professionals de l'educació.
dissabte
15
09:00h
Novembre 2014
Data de finalització: dissabte, 15/11/2014 - 14:00

Objectius

La jornada té l'objectiu d'afavorir la formació i el treball conjunt dels membres de diferents sectors de la comunitat educativa, a partir d'una temàtica d'interès comú, enfortint el moviment de pares i mares de les AMPA per tal que el seu lideratge esdevingui decissiu en la millora de l'educació.


Aquest any ens acompanyarà un ponent d'excepció, el Sr. Miguel Ángel Santos Guerra, catedràtic de pedagogia de la Universitat de Màlaga, i expert en l'àmbit de la participació al món educatiu, que presentarà la ponència El Crisol de la participación, on s'analitzaran tots els aspectes que condicionen la participació dels diferents sectors de la comunitat educativa, per determinar quines estratègies es poden posar en marxa per a la seva millora. Posteriorment, guiarà un treball de grup per tal de posar en comú els diferents punts de vista i aportacions de les persones assistents i avançar d'acord a la nostra realitat concreta.

La darrera part constarà de la presentació de bones pràctiques per part de diferents AMPA del Prat.

La jornada comptarà amb un programa d'activitats i esmorzar,  per a tots els infants que hi assisteixin, prèvia inscripció.

Inscripcions
 
Podeu fer la inscripció i sol·licitar el servei de ludoteca per als infants a través del següent enllaç.
 
Fer la inscripció
 

Organitza
Departament d'Educació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Col·labora

Les AMPA del Prat de Llobregat

Entrada gratuïta