Xarxa EMPA

Adhesió a la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes

El 2 de març passat es va publicar al BOPB l'anunci de la resolució que impulsa la constitució de la Xarxa EMPA, la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes. Els ajuntaments i ens locals interessats a formar-ne part ja poden tramitar-hi l'adhesió.

Veure notícia original

Educació i orientació per garantir la igualtat d'oportunitats

Avui, a Sant Quirze del Vallès, la Diputació de Barcelona ha organitzat una jornada de bones pràctiques per mostrar les experiències municipals d'educació i orientació al llarg de la vida. Els serveis municipals d'educació han exposat els projectes educatius per donar noves oportunitats davant de la crisi econòmica, l'atur i la manca de qualificacions de la ciutadania. El diputat d'Educació de la Diputació, Gerard Ardanuy, ha participat en la cloenda de la Jornada.

Ardanuy ha volgut destacar l'important esforç que es fa des de les administracions locals i que ha portat la Diputació a promoure la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes per visibilitzar la contribució dels ens locals a l'educació al llarg de la vida i la formació de les persones adultes. Amb això compartirem la definició i promoció, les estratègies, el coneixement i les experiències que es duen a terme a les escoles i serveis municipals.

Veure notícia original

La Xarxa EMPA defineix el seu pla de treball

Responsables municipals, personal tècnic, equips directius d'escoles de persones adultes i docents de més de 30 municipis han participat en la primera trobada de la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes (Xarxa EMPA), per definir el pla de treball per al 2015.

Veure notícia original

Les Escoles d'Adults municipals de la demarcació de Barcelona impulsen una xarxa de formació i orientació al llarg de la vida


El diputat Gerard Ardanuy i la regidora d'Educació de Sant Joan de Vilatorrada, Olga Menoyo, han presentat la Xarxa d'Escoles Municipals de Persones Adultes (Xarxa EMPA) i s'ha fet lectura del seu manifest, que vol posar en valor l'educació al llarg de la vida i la formació de les persones adultes a partir de la contribució dels ens locals en la seva definició i promoció.

Veure notícia original