Xarxa de Participació Infantil

Els municipis de la Xarxa de Participació Infantil renoven el seu compromís

35 municipis s'han refermat en la idea fonamental de fer una ciutat amb la participació dels infants i s'han compromès a continuar dissenyant accions per complir amb els objectius de la Xarxa de Participació Infantil.

Aquest compromís es va fer palès durant l'"Acte de reconeixement als consells d'Infants municipals i  la signatura d'adhesió i renovació del compromís amb la Xarxa de Participació Infantil, celebrat dijous passat, organitzat per Educació de la Diputació de Barcelona, al qual van assistir representants dels ajuntaments i consellers i conselleres, així com els seus familiars.

A la presentació de l'acte va intervenir Araceli Lázaro, secretària de l'Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya, qui va reconèixer la feina prèvia realitzada pels consells d'infants municipals com a la base del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), creat recentment. A continuació, M. Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges de Catalunya, va animar els infants a continuar participant al llarg de la seva vida com a ciutadans, recordant que la participació és un dret i un deure ciutadà.

Veure notícia original