TV

La Diputació col·labora amb el projecte "El Vallès Educa"

Educació de la Diputació de Barcelona ha iniciat enguany una col·laboració de patrocini amb el projecte "El Vallès Educa", un programa per a televisions de proximitat que difon iniciatives i activitats educatives que es duen a terme al Vallès Occidental i Oriental, i que enguany afronta la seva segona temporada.

A través de seccions i reportatges, "El Vallès Educa" explica i analitza activitats educatives concretes que realitzen centres educatius, tant dins com fora de l'aula, i altres agents educatius del territori.

Així mateix, s'hi mostren iniciatives de la Diputació de Barcelona com ara els Espais de Debat Educatiu, el Joc de la Fàbrica dels Llibres, Cultura emprenedora a l'escola, el Full de ruta i el Programa Lecxit.

Les cooperatives escolars de Martorell preparades per la venda al mercat dels seus productes

Les cooperatives de les escoles José Echegaray i Mercè Rodoreda de Martorell participants en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” vendran els seus productes durant aquesta setmana. L’escola Mercè Rodoreda enceta la venda de productes el dia de Sant Jordi amb les seves tres cooperatives “Art Coop”, “123 MR Express” i “Evo-Eco”, mentre que les cooperatives de l’escola José Echegaray, “Petits Detalls” i “Imacrea” realitzaran la venda aquest cap de setmana a la Fira de Primavera de Martorell.