suport a la gestió d'escoles bressol municipals

285 directores d'escoles bressol municipals, formades per la Diputació de Barcelona

Ahir va tenir lloc la cloenda de la darrera edició, context en què el coordinador de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació, Josep González Cambray, va posar en valor la tasca d'aquestes professionals per l'impacte que té en les persones i alhora va remarcar la importància de posar en pràctica la formació rebuda.

Entre 2009 i 2016, en les 11 edicions del Programa de Formació de Direcció d'Escoles Bressol de la Diputació de Barcelona, s'han format 285 directores de 315 escoles bressol municipals de gestió directa. 

Accediu a la notícia original

Valoracions qualitatives de participants a accions formatives (V). La gestió del servei local d'escola bressol.

Valoracions qualitatives de participants d'algunes accions formatives sobre el que pensen que podran aplicar al seu lloc de treball i sobre aquells elements que els han cridat més l'atenció. 

Accés a més valoracions d'accions formatives en educació.

La gestió del servei local d'escola bressol.
Sílvia Lombarte,
responsable dels programes de primera infància, educació comunitària i convivència de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Quins elements del curs t'han cridat especialment l'atenció o t'han sorprès més?

M'ha sorprès força el model de gestió per competències, penso que les administracions estem molt lluny d'aplicar aquests models, però que s'ha de començar a plantejar. Des del meu lloc de feina intentaré aplicar alguns elements que es van plantejar, però penso que

Assessorament en la concessió de l'escola bressol "La Casa de la Muntanya" de l'Hospitalet

Educació de la Diputació de Barcelona ofereix assessorament tècnic a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat per a l'elaboració dels plecs de condicions de la concessió administrativa de l'escola bressol municipal "La Casa de la Muntanya".

Està previst que els treballs, que culminaran amb la redacció dels nous plecs, finalitzin al febrer.

Aquest servei forma part del suport a la gestió d'escoles bressol municipals que ofereix la corporació.