primers auxilis

22 mestres i educadores d’escoles bressol de Vallirana es formen en primers auxilis

Les professionals de les escoles bressol municipals de gestió directa de Vallirana s'han format en primers auxilis per tal d'identificar els perills que existeixen en aquests equipaments

Aquesta ha estat una formació eminentment pràctica on s'han exposat casos reals i com actuar en cadascun d'ells. Els participants han hagut de superar una prova final per tal d'obtenir una acreditació en primers auxilis en escoles bressol.

L'acció formativa "Curs bàsic de primers auxilis per a mestres i educadores d'escoles bressol", promoguda des d'Educació de la Diputació, ha estat una demanda explícita de l'ajuntament de Vallirana.

Accediu a la notícia original

Formació en primers auxilis per a mestres i educadores d'escoles bressol

2 mestres i educadores d'escoles bressol municipals de Sant Feliu de Llobregat participen al "Curs bàsic de primers auxilis per a mestres i educadores d'escoles bressol", impulsat per la Diputació de Barcelona. 

Aquesta acció formativa sorgeix d'una demanda explícita dels ajuntaments que porten a terme els Plans d'Autoprotecció de les seves escoles bressol. El curs, de vuit hores de durada, té per objectiu identificar els perills que existeixen en aquests centres educatius, entendre el concepte de prevenció i aplicar-lo correctament i assolir conceptes de cures bàsiques i immobilitzacions, així com d'altres temes organitzatius.

És una formació pràctica on s'exposen casos reals i com actuar en cada un d'ells i, en el cas de superar una prova final, els assistents obtindran una acreditació en primers auxilis en escoles bressol.

Veure notícia original

Granollers:formació en primers auxilis per a professionals d'escoles bressol municipals

Avui s'ha iniciat a Granollers un curs sobre primers auxilis, amb 25 participants, promogut des d'Educació de la Diputació, i adreçat a mestres i educadores d'escoles bressol municipals de gestió directa de sis municipis de la demarcació. 

L'acció formativa "Curs bàsic de primers auxilis per a mestres i educadores d'escoles bressol" ha estat una demanda explícita dels ajuntaments que estan portant a terme els plans d'autoprotecció de les seves escoles bressol. 

Veure notícia original.

Formació en primers auxilis per a professionals d'escoles bressol municipals

El dia 19 de març s'ha iniciat, a Sant Feliu de Llobregat, un curs sobre primers auxilis, amb més d'una vintena de participants, promogut des d'Educació de la Diputació, i adreçat a mestres i directores d'escoles bressol municipals de gestió directa d'11 municipis de la demarcació. 

L'acció formativa "Curs bàsic de primers auxilis per a mestres i educadores d'escoles bressol" ha estat una demanda explícita dels ajuntaments que estan portant a terme els plans d'autoprotecció de les seves escoles bressol.

Veure notícia original

Formació en primers auxilis d'educadores d'escoles bressol municipals

Ahir va començar un curs, promogut des d'Educació de la Diputació de Barcelona, adreçat a 20 mestres i directores d'escoles bressol municipals de gestió directa de 15 municipis de la demarcació. Es tracta d'una formació en primers auxilis, un requisit imprescindible dels plans d'autoprotecció de les escoles bressol municipals.

Veure notícia original