millora de l'èxit educatiu

Valoracions qualitatives de participants a accions formatives (VII). Acompanyament, transicions i èxit educatiu.

Valoracions qualitatives de participants d'algunes accions formatives sobre el que pensen que podran aplicar al seu lloc de treball i sobre aquells elements que els han cridat més l'atenció. 

Accés a més valoracions d'accions formatives en educació.

Acompanyament, transicions i èxit educatiu.

Carme Camprubí, agent socioeducatiu de la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Torelló.

Què penses que podràs aplicar al teu lloc de treball?

L'objectiu principal pel qual em vaig decidir realitzar el curs d'Acompanyament, transicions i èxit educatiu era poder donar resposta a l'objectiu del Projecte educatiu de Torelló: Millora de l'èxit educatiu.

Al llarg del curs se'ns ha visibilitzat la importància de treballar l'acompanyament durant les diferents transicions  (de P2 a P3, de 6è de primària a 1r d'ESO) per tal de

Valoracions qualitatives de participants a accions formatives (II). Estratègies per l'èxit educatiu des de l'àmbit local.

Valoracions qualitatives de participants d'algunes accions formatives sobre el que pensen que podran aplicar al seu lloc de treball i sobre aquells elements que els han cridat més l'atenció. 

Accés a més valoracions d'accions formatives en educació

Estratègies per l'èxit educatiu des de l'àmbit local.
Lara Ubieto, tècnica de joventut i ensenyament de l'Ajuntament de Vallirana

Què penses que podràs aplicar al teu lloc de treball?

Al meu lloc de treball podria aplicar el reforçar la figura del tècnic d'ensenyament com element de cohesió, com a coneixedor dels recursos i impulsor de xarxes entre els

Suport a la millora de les competències lingüístiques amb la figura de Llul

La Diputació de Barcelona renovarà el curs vinent el seu projecte de suport al desenvolupament de les competències lingüístiques de l'alumnat de tots els nivells educatius, a través del treball conjunt d'ajuntaments, centres educatius i biblioteques municipals. El tema escollit per al curs 2015-2016 serà la vida i l'obra de Ramon Llull, en el setè centenari de la seva mort.

Els ajuntaments que estiguin interessats a participar en el projecte, impulsat per Educació de la Diputació de Barcelona, hauran d'emplenar un formulari, i els tècnics de la corporació es posaran en contacte amb tots els interessats per concretar la seva participació al projecte Ramon Llull, llegats del passat.

El projecte de Suport a les competències lingüístiques s'emmarca en la línia de treball:  Millora de l'èxit escolar i del rendiment educatiu.

Veure notícia original

divendres
30
16:00h
Gener 2015

Viladecans: Encuentro de la Red temática "Innovación Educativa para la mejora del éxito educativo"

Hora: de 16:00 a 19:00
Lloc: Centre de Promoció Econòmica Can Calderon
Adreça: Carrer Andorra, 64. Viladecans.

Programa
Inscripció

Divendres 30 de Gener, tindrà lloc la trobada de la xarxa temàtica que coordina l'ajuntament de Viladecans, dintre de la RECE (Red Estatal de Ciudades Educadoras).
Els darrers mesos s'ha estat treballant entorn a la temàtica de la Innovació Educativa per a la Millora de l'Èxit Educatiu.
S'exposaran les conclusions de la feina feta i, seguidament, la resta de ciutats presentaran un projecte innovador que estiguin portant a les respectives ciutats.
Comptarem amb la presència de ciutats com Alcoi i Ibi (d'Alacant), Rivas Vaciamadrid (Madrid) i Cornellà, Gavà i Sabadell.

Cooperatives digitals, per a l'èxit educatiu des de l'àmbit local

La Diputació de Barcelona va presentar ahir els resultats del treball desenvolupat en el projecte E-COOP, cooperatives digitals, finançat amb fons de la UE, en el qual han participat socis de 12 països. Les propostes de continuïtat passen per la promoció de les competències cientificotecnològiques i digitals.

La Diputació, a través de la Gerència de Serveis d'Educació, va convidar a presentar algunes experiències impulsades des de l'àmbit local, així com centres de recerca universitària i d'altres institucions.

Veure notícia original