mercat de cooperatives

Mercat de Cooperatives a Cerdanyola: un cop més, un gran èxit!

El nou emplaçament, a Les Fontetes, ha permés més espai perquè els infants muntessin aquest matí les seves parades i venguessin els productes que han fet durant el curs.

36 municipis promouen la participació de les cooperatives escolars als mercats setmanals

Els ajuntaments de 36 municipis de la demarcació de Barcelona han facilitat a les cooperatives del projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola", impulsat per la Diputació, espais i suport logístic als mercats ambulants perquè els alumnes venguessin els seus productes i serveis, durant els mesos d'abril i maig. 

El suport i participació dels ens locals afegeix valor al treball que les cooperatives realitzen durant el curs, aportant experiències, recursos i aprenentatges del territori que ajuden els alumnes a elaborar un projecte amb un fort vincle amb el seu poble o ciutat.

Veure notícia original

Més mercats municipals acullen cooperatives escolars

Les cooperatives de les escoles de Berga, Vilafranca del Penedès i Sitges que participen en el projecte "Cultura emprenedora a l'escola", impulsat per la Diputació de Barcelona, van posar a la venda dissabte passat els seus productes als mercats dels seus municipis respectius.

Veure notícia original

Les cooperatives AiEC i CA24 debuten amb èxit al mercat

El passat dijous 7 de maig els alumnes de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada que participen al projecte d'Emprenedoria a l'Escola van estar venent els seus productes al mercat setmanal. Els nens i nenes de les cooperatives CA24 i AiEC van muntar parada pròpia amb manualitats i objectes fets a mà i la resposta va ser molt positiva per part del públic. Amb aquesta acció han après a vendre els seus propis productes i a relacionar-se amb els clients.