Innovació FP

Suport a la innovació en formació professional

El Mobile World Centre de Barcelona va acollir ahir l'acte de reconeixement als centres educatius de la demarcació que han rebut l'ajut de la 5a convocatòria de Mesures de Suport a la Innovació en la Formació Professional. El  diputat  d'Educació, Rafael Homet, va lliurar els diplomes de reconeixement als representants dels centres que han rebut l'ajut de la Diputació.

Vegeu notícia original.

El suport a projectes innovadors en la Formació Professional s'estén a tots els municipis de la demarcació

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona han signat un conveni amb la Fundació Barcelona FP per donar suport a projectes innovadors en centres educatius de formació professional. La convocatòria d’ajuts econòmics té com a objecte impulsar entorns docents que fomentin experiències innovadores. L’objectiu consisteix en la promoció de la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica, a través de processos d’ensenyament i aprenentatge de qualitat i en entorns favorables per al seu desenvolupament.

Ajuts econòmics a projectes en centres educatius de formació professional

Fins al 15 de desembre es poden presentar les sol·licituds per obtenir ajuts econòmics a projectes en centres educatius de formació professional que promoguin la qualitat i la innovació en aquest sistema educatiu.

Enguany, com a novetat, aquesta iniciativa que fins ara es limitava a la ciutat de Barcelona s'estén a tota la demarcació gràcies al conveni que la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona han signat amb la Fundació Barcelona FP, entitat que convoca els ajuts.


Convocatòria Pla mesures Innovació a l'FP, curs 2015-16 (5a edició). 
Formulari de sol·licitud
 

Veure notícia original