Infants 0-3

Celebrem el Dia del Joc!

Us convidem a celebrar el Dia del Joc JUGANT a tot arreu! Aquí teniu l'agenda d'activitats i un mapa per veure quines activitats es fan a prop vostre.I si entreu a les xarxes socials, feu servir l'etiqueta #JugarÉsUnDret Jugar és un dret de la infància i una necessitat al llarg de la vida!

Missió impossible

La majoria de les famílies coneixen  la dificultat de tenir cura dels infants petits i alhora mantenir la llar neta i endreçada. Aquest vídeo mostra que, quasi sempre, és una missió impossible.  

Real com la vida mateixa!

See video
See video

Adhesió de la Diputació de Barcelona al Dia Universal de la Infància

La Junta de Portaveus de la Diputació de Barcelona ha acordat l'adhesió d'aquesta corporació a la celebració del Dia Universal de la Infància. Enllaç a la notícia

25 anys de promeses

Fa 25 anys que el món va prometre als infants que faríem tot el possible per protegir-los i promoure els seus drets a sobreviure i a prosperar, a aprendre i créixer per tal que se facin sentir i assoleixin tot el seu potencial. Malgrat això, la situació de molts infants ha empitjorat encara més.

Formació en atenció socioeducativa a infants i petits i famílies

MÀSTER EN ATENCIÓ A INFANTS 0-3 I FAMÍLIES:
PERSPECTIVA BIO-PSICO-SOCIAL, EDUCATIVA I COMUNITÀRIA

POSTGRAU EN ATENCIÓ SÒCIOEDUCATIVA A INFANTS PETITS I FAMÍLIES

La Universitat de Barcelona organitza un màster i un postgrau en atenció socioeducativa a infants petits i famílies que pot ser d'interès per als tècnics municipals d'educació.