Escoles Municipals de Persones Adultes

Escoles municipals de persones adultes: metodologies pedagògiques per a joves amb conductes disruptives

Ja és oberta la inscripció al curs

  • Dates: 27 juny, 4 i 11 juliol de 2017.
  • Destinataris: Equips directius i docents d'escoles municipals de persones adultes.
  • Docent: Josep Miquel Arroyo, professor d'educació d'adults.

Per trobar més informació i la butlleta d'inscripció féu clic aquí.

Important:

Les places són limitades i la inscripció es farà per ordre d'arribada.

Per a qualsevol qüestió no dubteu a contactar amb:

David Arró: o.pe.educacio@diba.cat       Tel. 934 022 188

Accions d'orientació, a les escoles municipals de persones adultes

Educació de la Diputació ha presentat el treball "Les accions d'orientació a les escoles municipals de persones adultes", en què es presenten deu aspectes a tenir en compte en dissenyar accions d'orientació acadèmica i professional, entre els quals treballar la motivació. És el resultat de la tasca realitzada per una vintena de professionals de catorze ens locals de la demarcació. 

Suport a l'orientació educativa a les escoles municipals de persones adultes

En la primera edició de Full de Ruta, un projecte pilot sobre orientació educativa posat en marxa durant el curs 2014-2015, han participat 153 alumnes, un 57% dels matriculats als cursos de preparació per a les proves d'accés a cicles formatius organitzats a les escoles municipals de persones adultes de Canet de Mar, Castellbisbal, Cardedeu, Llinars del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

Veure informació original.

Formació en estratègies per a l'orientació de persones adultes

Avui comença el curs "Les accions d'orientació a les escoles municipals de persones adultes", al qual assisteixen 26 professionals, entre docents d'aquests centres i tècnics d'educació, de 16 municipis diferents de la demarcació. Un curs que ofereix estratègies, recursos i eines per a l'orientació de persones adultes.

Veure notícia original.

dilluns
09
09:30h
Febrer 2015

Les accions d'orientació a les escoles municipals de persones adultes

Dates:  9,16 i 23 febrer; 2 i 9 març de 2015

Horari: 9:30-13:30h

Destinataris: Docents de les escoles municipals de persones adultes, centres i serveis d’educació permanent, i altres tècnics municipals que realitzin o programin accions d’orientació per a persones adultes, independentment de l’àmbit de treball (educació, desenvolupament econòmic, benestar social...)

Objectiu:  Analitzar les especificitats de les accions d’orientació per a les transicions de les persones adultes. Detectar les possibilitats d’actuació des de les EMPA. Elaborar les estratègies per dissenyar el projecte formatiu i/o professional i fomentar les competències per a la presa de decisions. Conèixer els recursos i les eines existents per a l’orientació de persones adultes

Inscripció: pendent d'obrir properament