Escoles

En marxa una nova edició de “Cultura Emprenedora a l’Escola” a Martorell

L’Ajuntament de Martorell participa per quart any consecutiu, amb les escoles Lola Anglada, Mercè Rodoreda i José Echegaray, al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. CUEME fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques a Primària.

Les cooperatives del Lola Anglada de Martorell demanen el permís de venda per les seves parades a l'Ajuntament

Les dues cooperatives escolars de 5è de Primària de l’escola Lola Anglada, que formen part del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, han sol·licitat a l’Ajuntament, el permís d'ocupació de la via pública, per comercialitzar els seus productes. Els estudiants han aprofitat per visitar la sala de plens i han estat rebuts per l'alcalde, Xavier Fonollosa, a qui li han presentat el seu projecte.

Les cooperatives escolars de Martorell aprenen a realitzar una falca de ràdio

Les cooperatives “Petits Detalls” i “Imacrea” de l’escola José Echegaray, i les cooperatives “Art Coop”, “123 MR Express” i “Evo-Eco” de l’escola Mercè Rodoreda han realitzat un taller per aprendre a crear una falca de ràdio a les seves escoles. Aquests tallers s’emmarquen dins el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.