Escola d'estiu 2015

Una escola d'estiu per millorar l'atenció social pel camí de la coresponsabilitat

La 24a edició de l'Escola d'Estiu de l'Àrea d'Atenció de les Persones de la Diputació de Barcelona ha ofert més d'una vintena de cursos, sota el lema "Coresponsabilitat social i estratègies per al món local". Els professionals d'aquest àmbit s'han format en habilitats i tècniques innovadores per millorar l'atenció social i avançar en noves estratègies i coresponsabilitat.

L'Escola d'Estiu d'enguany, que s'ha celebrat entre el 29 de juny i el 3 de juliol, a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, ha comptat amb 500 inscripcions de professionals d'ens locals i d'entitats de l'àmbit local que han participat dels diferents cursos en els àmbits de serveis socials, igualtat i la ciutadania, educació i consum.

Veure notícia original.

La 24a Escola d'Estiu d'Atenció a les Persones aposta per la coresponsabilitat social

Dilluns vinent, 29 de juny, comença la 24a Escola d'Estiu de l'Àrea d'Atenció a les Persones, que durant una setmana oferirà 22 cursos amb el lema "Coresponsabilitat social i estratègies per al món local". Ja s'hi ha inscrit gairebé 500 persones. 

Veure notícia original.

24ena Escola d’Estiu de l’Àrea d’Atenció a les Persones

Del dilluns 29 de juny al divendres 3 de juliol tindrà lloc, a l’Espai Francesca Bonnemaison, la 24ena Escola d’Estiu de l’Àrea d’Atenció a les Persones, amb el lema: “Coresponsabilitat social i estratègies per al món local”.

Hi trobareu activitats formatives amb diferents formats (seminaris de 20 hores, tallers de 12 hores i monogràfics de 8), adreçades a professionals de serveis socials, igualtat i ciutadania, educació i consum, a més d’una conferència inaugural i dues conferències temàtiques.

A través d’aquest espai d’aprenentatge i de trobada volem oferir-vos eines per millorar la intervenció social en el món local des de noves estratègies i coresponsabilitat.

Podeu consultar el programa de cursos a la web i seguir-nos al twitter @benestardiba amb l’etiqueta #EEBenestarPersones.

Del 3 al 12 juny està obert el període d’inscripcions.

Us animem a participar-hi. 

Àrea d'Atenció a les Persones
Diputació de Barcelona