Escola de la Dona

Arrenca oficialment el curs a l'Escola de la Dona

L'acte oficial d'inauguració del curs 2014-2015 de l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, que va tenir lloc ahir a la tarda, presidit per la diputada d'Educació, Igualtat i Ciutadania, Mireia Solsona, va ser una bona ocasió per «refermar els valors d'una Escola amb una llarga trajectòria –enguany ha fet 130 anys–, i l'aposta que fa la Diputació per aquesta institució», que en paraules de la diputada, «és com un tresor».

Després del parlament d'inauguració  es va poder escoltar la conferència del periodista Miquel Calçada, comissari de la commemoració del Tricentenari, qui va fer un recorregut per la història i evolució de la societat catalana del 1714 al 2014, tot destacant el valor de la formació i el treball per aconseguir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones a la nostra societat.

Veure notícia original.

dimarts
04
18:30h
Novembre 2014

Llçó inaugural a l'Escola de la Dona

El proper dimarts 4 de novembre, a les 18:30h, a l'Espai Francesca Bonnemaison es farà la lliçó inaugural del curs 2014-2015.

El programa de l'acte tindrà com a eix central una conferència a càrrec de Miquel Calçada Olivella, periodista i comissari del tricentenari. Ens parlarà de la història i evolució de la societat catalana del 1714 al 2014.

Veure notícia original.