Emprenedoria

Les cooperatives de Viladecans es presenten a l'alcalde

El passat dimecres 27 de gener es va portar a terme l'acte de presentació de les cooperatives a l'alcalde, el Sr. Carles Ruiz, que també va comptar amb la presència del diputat d'educació de la Diputació de Barcelona, el Sr. Rafael Homet i Ventayol.

13

Les Cooperatives Escolars de Sant Joan de Vilatorrada visiten l’Ajuntament i sol·liciten els seus NIF respectius

Durant la  setmana del 7 a l’11 de desembre les cooperatives escolars de les escoles de Sant Joan de Vilatorrada participants en el projecte CUEME van tenir ocasió de ser rebuts per l’Alcalde i la Regidora d’Ensenyament.

El dia 9 va ser el torn de les cooperatives  “Happy Disseny” i “Edma” de l’Escola Collbaix i el dia 11 van venir les cooperatives “Clataico” i “Pad’EA” de l’Escola Ametllers.

Les cooperatives AiEC i CA24 debuten amb èxit al mercat

El passat dijous 7 de maig els alumnes de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada que participen al projecte d'Emprenedoria a l'Escola van estar venent els seus productes al mercat setmanal. Els nens i nenes de les cooperatives CA24 i AiEC van muntar parada pròpia amb manualitats i objectes fets a mà i la resposta va ser molt positiva per part del públic. Amb aquesta acció han après a vendre els seus propis productes i a relacionar-se amb els clients.

Sabadell. Venda al Mercat Central. Escoles Miquel Carreras i Can Llong. És ja el proper dilluns 4 de maig!

El proper dilluns 4 de maig de 2015, el professorat i l'alumnat de les Escoles Can Llong i Miquel Carreras faran la venda al Mercat Central dels productes que han elaborat artesanalment.

Els alumnes i els/les professors/es d’aquestes dues escoles han treballat molt durant tot el curs el foment de la cultura emprenedora, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l'emprenedoria.

Amb aquest acte culmina tota una feina feta al llarg del curs.

Esteu tots convidats!

La cooperativa Fet per nens...anem per feina!

La cooperativa FET PER NENS d'Argentona durant aquest mes de gener hem fet molta feina:

-Ja hem fet els estatuts.

-Hem rebut la visita de l'Ana Alonso, tècnica de l'ajuntament d'Argentona de promoció econòmica, a l'escola i ens ha explicat tots els documents necessaris per poder tramitar el CIF de la cooperativa. Ha estat molt interessant! Ja hem omplert tota la documentació i l'hem enviat per correu electrònic a l'OAC d'Argentona. Aviat tindrem el CIF!

-També hem rebut la visita del Sergi Fernandez, tècnic en comunicació de l'ajuntament, per ajudar-nos a crear el logo de la cooperativa,. Ens ha donat moltes idees i estratègies per crear logos ben atractius. Ja en tenim molts, ara només ens falta votar i decidir quin representarà la nostra cooperativa.

-I els prototips...ara per ara n'hem creat bastants! Durant el mes de febrer farem l'estudi de mercat i ja podrem decidir quins seran els que produirem.

2