Educació Infantil (0-6)

160 professionals de l’educació s’impliquen en la comissió 0-6, el nou espai de treball per a la reflexió i el debat entorn l’etapa de 0 a 6 anys

Dissabte dia 17 d’octubre va tenir lloc la primera sessió de treball de la Comissió 0-6 anys, el nou espai de debat i reflexió promogut a la ciutat de Vic, que té per objectiu garantir la coherència i continuïtat en l’etapa educativa de 0 a 6 anys.

Durant aquesta primera jornada de treball presentada per Marta Casellas, coordinadora del projecte per part de l’Ajuntament de Vic i directora de les Escoles Bressol Municipals, i Francesca Davoli, representant de la Universitat de Vic – UCC en la coordinació del projecte, va esdevenir el

Comissió 0-6: Una proposta de treball pionera per donar coherència i la continuïtat a l’etapa de 0 a 6 anys a la ciutat de Vic

Dilluns dia 22 de juny va tenir lloc l’acte de presentació de la nova proposta de treball, pionera al territori català, per tal de garantir la coherència i continuïtat durant l’etapa de 0 a 6 anys a la ciutat de Vic: la Comissió 0-6.

dissabte
09
09:00h
mai 2015

Sant cugat del Vallès: III Jornades d’Educació Infantil (0-6)

Són les III Jornades d’Educació Infantil (0-6 ) preparades per Les Escoles Bressol Municipals de Sant Cugat del Vallès.

Convidem els/les professionals d’aquesta etapa a compartir experiències sobre la nostra pràctica educativa

És per això, que et volem animar a col·laborar amb nosaltres. Si estàs portant a terme algun projecte o proposta innovadora que t’agradaria compartir i exposar, t’agrairíem que et posessis en contacte amb nosaltres.

Dins de les jornades hi haurà un espai per a la presentació d’experiències 0-6. Aquestes presentacions seran d’una durada de 30 minuts d’exposició més 15 minuts de col·loqui i se’n faran diverses simultàniament.

D’entre totes les experiències rebudes se’n farà una selecció per tal d’oferir un ventall de propostes de les diferents edats que engloba el 0-6.