Democracia i participació a les escoles

El 9TV. Reportatge sobre el Seminari Internacional: democràcia, participació i educació inclusiva als centres educatius. Cap on avancem?

Durant tres anys el projecte Demoskole, coordinat entre la Universitat de Vic i la Universitat de Girona, ha analitzat les pràctiques democràtiques i de participació en diverses escoles i instituts del país. En aquesta edició de la ‘Setmana Catalunya Central’ de El 9 TV es fa una aproximació a algunes de les conclusions de l’estudi, que s’ha presentat a Vic en el marc d’un seminari internacional aquest mes de maig.

El primer cap de setmana de maig la Universitat de Vic ha acollit un seminari internacional titulat ‘Democràcia, participació i educació inclusiva als centres educatius. Cap on avancem?’. La trobada acadèmica ha servit per intercanviar experiències, plantejar reptes i exposar les conclusions d’un projecte de recerca treballat durant els darrers 3 anys i que posa de manifest , entre d'altres qüestions que cada vegada hi ha més preocupació per aquests temes, i els centres educatius s’esforcen per trobar noves maneres de treballar-los.

Feu clic a la imatge per accedir al video d'El9TV