Cultura-Educació

DIA DE MERCAT

La cooperativa Recitoys de l'escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora ja ha fet el dia de mercat. La data escollida va ser el 23 d'abril, dia de Sant Jordi. La col·laboració per part de tothom ha estat molt positiva. Ara els toca avançar en l'estat de comptes i prendre les darreres decisions. Tots junts, ho fan possible! Podeu veure les imatges al nostre àlbum: https://flic.kr/s/aHskyRSCSY

Patrimoni Cultural-Educació

Busques una activitats diferent per als teus alumnes? Troba la que millor s'ajusta a les teves necessitats. Entra al primer cercador amb tota l'oferta educativa que museus, monuments i jaciments de Catalunya posen a l'abast de la teva escola.

See video

Patrimoni Cultural-Educació, és una plataforma que recull l'oferta educativa dels diferents equipaments patrimonials de Catalunya amb la finalitat d'ampliar els coneixements del currículum escolar i desenvolupar les competències bàsiques per entendre el món en què nois i noies estan creixent.

Alhora, és un espai de participació on compartir les experiències educatives relacionades amb el patrimoni cultural, natura, la història, la literatura, etc..