Consells d'infants

El Consell dels Infants del Prat es renova

El passat divendres 18 de novembre es va celebrar al saló de plens de l’Ajuntament la renovació de la meitat dels membres del Consell dels Infants del Prat. Aquest òrgan de participació porta 17 anys treballant al municipi i col·labora activament en la construcció, desenvolupament i millora de la ciutat.

Aquí podeu veure les imatges de l'acte i el reportatge, realitzat per PratTv.

Caldes presenta una targeta infantil de compra promoguda pel Consell d'Infants

A proposta dels consellers infantils del curs 2014/2015, Caldes de Montbui estrena una targeta de descomptes en comerços calderins per a veïns i veïnes de 5è de primària a 2n d'ESO

1

Els municipis de la Xarxa de Participació Infantil renoven el seu compromís

35 municipis s'han refermat en la idea fonamental de fer una ciutat amb la participació dels infants i s'han compromès a continuar dissenyant accions per complir amb els objectius de la Xarxa de Participació Infantil.

Aquest compromís es va fer palès durant l'"Acte de reconeixement als consells d'Infants municipals i  la signatura d'adhesió i renovació del compromís amb la Xarxa de Participació Infantil, celebrat dijous passat, organitzat per Educació de la Diputació de Barcelona, al qual van assistir representants dels ajuntaments i consellers i conselleres, així com els seus familiars.

A la presentació de l'acte va intervenir Araceli Lázaro, secretària de l'Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya, qui va reconèixer la feina prèvia realitzada pels consells d'infants municipals com a la base del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), creat recentment. A continuació, M. Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges de Catalunya, va animar els infants a continuar participant al llarg de la seva vida com a ciutadans, recordant que la participació és un dret i un deure ciutadà.

Veure notícia original

Es constitueix el Consell d'Infants de Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola del Vallès ja té el seu Consell d’Infants. Coincidint amb el Dia Internacional de la Infància, la sala de plens de l’Ajuntament va acollir dijous passat la constitució oficial d’a quest òrgan integrat per nens i nenes de 5è i 6è de les escoles de la ciutat escollits d’entre els infants del cicle superior dels seus centres.

Vídeo de la constitució del Consell d'Infants