Anem al teatre

Dos milions d'espectadors en els vint anys d'"Anem al teatre"

Amb la representació de l'espectacle "La nena que vivia en una capsa de sabates", el programa "Anem al teatre" de la Diputació de Barcelona ha celebrat, avui a l'Ateneu Igualadí, el 20è aniversari, amb un balanç en què destaquen els quasi dos milions d'espectadors que han gaudit d'aquesta experiència.

Vegeu la notícia original

Anem al Teatre, continua creixent

Des de fa 20 anys contribuïm amb els ajuntaments a educar la sensibilitat artística dels infants i joves amb el programa Anem al Teatre, que acabem de començar al Bages.

Els prop de 300.000 alumnes d'educació infantil, primària i secundària de set comarques barcelonines que el gaudiran compten enguany amb novetats escèniques. Es tracta d'obres especialment escollides per la seva qualitat, reconeixement i innovació.

També acostem espectacles i artistes als propis centres de secundària, amb el programa FlypArt per tal d'incentivar la presència de les arts escèniques entre els joves. 

Veure notícia original

Aquest curs, 'Anem al teatre' més a prop dels joves

La 19a edició del programa "Anem al teatre" mostra novetats escèniques adreçades a prop de tres-cents mil alumnes d'educació infantil, primària i secundària de set comarques barcelonines. Aquest curs es presenta el nou catàleg FlipArt, destinat a l'alumnat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, per tal de difondre les arts escèniques i musicals entre els joves.

A la pàgina web Anem al Teatre es pot consultar tota la programació de les obres, seleccionades per la seva qualitat, pel reconeixement en el circuit europeu i estatal de teatre infantil, i per la innovació pel que fa al format, la temàtica i la proposta artística.

Veure notícia original.