Alt Penedès

Es presenta a les regidories d’educació de l’Alt Penedès el Pla d’Acció 2016-2017 del Pla Territorial Educatiu de la comarca

El passat dia 4 de febrer es va presentar a la Comissió de Regidories d’Educació de la comarca, el Pla d’Acció 2016-2017 que el dia 28 de gener ja havia estat explicat a la sessió plenària del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès.

Aquest procés ha estat liderat des de l’inici pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El mes de juny de 2014, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va iniciar un procés de 

Pla Territorial Educatiu de l'Alt Penedès

Aquest mes de març s'ha aprovat el Pla Territorial Educatiu de l'Alt Penedès 2015-2019, fruit d'un procés que va començar, el juny de 2014, quan el Consell comarcal, amb el suport d'Educació de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, va iniciar un treball de reflexió i planificació estratègica de les polítiques socioeducatives a la comarca.

Per elaborar el Pla, s'ha treballat en dues fases: la primera, la Diagnosi Socioeducativa de l'Alt Penedès, ha consistit a recopilar, analitzar i compartir informació sobre...veure notícia original.