PMF General

L'Escola d'Adults Municipal de Palau-solità i Plegamans s'afegeix al projecte Full de ruta de la Diputació de Barcelona.

L’Escola Municipal d’Adults de Palau-solità i Plegamans s’afegeix al projecte Full de ruta de la Diputació de Barcelona, el qual té com a objectiu consolidar els serveis d’orientació a les escoles i reduir l’abandonament dels estudis per part dels alumnes.

‘La selva d’aventures’ serà el nou parc que el Consell d’Infants perfila amb l’Ajuntament

Els i les representants de l'alumnat de 5è primària decideixen el nom i la temàtica dels jocs que s'instal·laran a la plaça Dr. Robert.

El consell d'infants ha decidit quina serà la temàtica i el nom del nou parc per a nens i nenes grans que es farà a la cèntrica plaça Dr. Robert, situada a tocar de les escoles Marinada i Folch i Torres i de l'Escola Bressol Patufet.  " La selva d'aventures" és el nom que tindrà aquesta àrea de jocs, tal i com van decidir els 14 nens i nenes que representen tots els grups de 5è primària de les cinc escoles de la vila.

Materials per a la difusió dels cursos de preparació a la prova d'accés als cicles de FP de grau mitjà i superior 2016

La Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ens locals que participen en aquest projecte materials per a difondre els cursos entre la ciutadania.

Es tracta d'un vídeo i quatre cartells que disposen d'un espai per introduir-hi la informació sobre la inscripció de cada municipi.

També s'ofereix una imatge que els ajuntaments poden utilitzar per publicitar el projecte als mitjans de comunicació local.

Aquí teniu el vídeo i l'accés al web amb la resta de materials

See video