Venda en un mercat/fira local

Mercat de Cooperatives a Cerdanyola: un cop més, un gran èxit!

El nou emplaçament, a Les Fontetes, ha permés més espai perquè els infants muntessin aquest matí les seves parades i venguessin els productes que han fet durant el curs.

Dijous dia 18 de maig les cooperatives de Sant Joan de Vilatorrada venen al mercat local

Les cooperatives escolars de Sant Joan de Vilatorrada ja ho tenen quasi tot a punt per sortir a vendre els seus productes el proper dijous 18 de maig.

Son les cooperatives CADPA, CLAMI, ESTIL FASHION, SWEET COOL SHOP, JONCART i JONCACRACKS.

Actualment nens i nenes estan acabant de produir i etiquetar els darrers productes, dissenyen com seran les seves parades i fan pràctiques sobre com atendre els clients i tornar el canvi.

També es troben en plena campanya publicitària animant a tothom a acostar-se a les parades a comprar.

Les cooperatives escolars de Martorell culminen el seu projecte amb la venda dels seus productes al mercat

El divendres 28 d'abril les set cooperatives escolars de Martorell, creades en el marc del programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" promogut per la Diputació de Barcelona i gestionat per l'Ajuntament de Martorell a través de les regidories de Promoció Econòmica i d'Ensenyament, han posat a la venda els seus productes coincidint amb l'inici de la Fira de Primavera de Martorell.

S'ha venut tot! Èxit del mercat de cooperatives escolars del projecte "Cultura Emprenedora a l'escola" a Cerdanyola del Vallès

Uns minuts abans de les 10 ha començat la venda a les parades situades al mercat ambulant de Serraperera. 150 nens i nenes de les escoles Carles Buïgas, Xarau i Serraparera s'han anat tornant per vendre, fer publicitat, mostrar com es fan els productes i fer una gimcana al mercat.

Mercat de cooperatives escolars de Viladecans

Dissabte 14 de maig al matí, els infants participants del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, van organitzar el mercat de cooperatives, en el marc de la Mostra d'Entitats de la Fira de Sant Isidre de Viladecans. Van participar els 175 cooperativistes de les 7 cooperatives viladecanenques, de les escoles Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta i Montserratina.

Enllaç a la notícia: 

ENTREGA DE DIPLOMES

Aquest matí, 11 de maig de 2016, ha vingut l’alcaldessa de Sant Quirze de Besora,Rosa Vestit, la regidora d’educació, Marta Parcerisas i la responsable del projecte d’emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Anna Raventós a donar-nos un diploma per haver participat en el projecte CULTURA EMPRENEDORA A L’ESCOLA. També ens han regalat una motxilla a cada alumne/a.
Nosaltres hem explicat com ens va anar la parada, quins beneficis hem tingut, a què destinarem els diners i hem donat les gràcies a tothom qui ens ha ajudat.

Les cooperatives de Manresa han demanat l'autorització per muntar la parada al mercat

Aquest setmana l'alumnat de 5è. de les Escoles Joviat i La Salle han realitzat una visita a l'ajuntament de Manresa per sol·licitar l'autorització per posar la parada al mercat de la Font dels Capellans el proper dimarts dia 10 de maig.

DiCo25 de Navàs, ja tenim el cartell del mercat

Des del Col.legi Sant Josep de Navàs, ja tenim a punt els cartells pel dia del mercat.

Els repartirem pel poble perquè tothom sàpiga on trobar-nos i quins productes oferim.

Esperem que ens vingueu a visitar!

Més informació a: http://cooperativadico25.blogspot.com.es/

DIA DE MERCAT

La cooperativa Recitoys de l'escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora ja ha fet el dia de mercat. La data escollida va ser el 23 d'abril, dia de Sant Jordi. La col·laboració per part de tothom ha estat molt positiva. Ara els toca avançar en l'estat de comptes i prendre les darreres decisions. Tots junts, ho fan possible! Podeu veure les imatges al nostre àlbum: https://flic.kr/s/aHskyRSCSY

Els alumnes de les cooperatives escolars de Martorell preparen els productes per vendre’ls a l’abril i al maig

Els alumnes de les 7 cooperatives de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada preparen els seus productes per vendre’ls durant els mesos d’abril i maig a la via pública. L’activitat forma part del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell, per tal de fomentar els valors de l’emprenedoria entre l’alumnat.