Imatge corporativa

Les cooperatives escolars de Martorell dissenyen els seus logotips

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles de Martorell participants enguany en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” reben pautes d’imatge corporativa per crear els seus logotips gràcies a diferents professionals del sector del disseny gràfic del municipi.

Ràdio Martorell imparteix un taller d’anuncis radiofònics a les cooperatives escolars

Els 175 alumnes de 5è de Primària de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada, participants del projecte "Cultura Emprenedora a l’Escola" (CUEME), han assistit al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner a una sessió teòrica sobre com elaborar un anunci de ràdio per fer difusió dels seus productes.

Les cooperatives escolars de Martorell reben pautes per dissenyar els seus logotips

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles de Martorell participants enguany en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” aprenen nocions d’imatge corporativa per crear els seus logotips gràcies a diferents professionals del sector del disseny gràfic.

Escola Alfred Mata de Puig-reig: videoconferència amb l'Amara

La setmana passada la cooperativa amata2005 de l'escola Alfred Mata de Puig-reig, vam fer la videoconferència amb l'Amara, de Valnalón.
Ha estat una entrevista molt positiva per veure on érem i cap on havíem de destinar els nostres esforços.

Ens va animar molt i ens va ajudar en aquesta nova tasca d'emprenedor/a.

Viladecans acull les cooperatives del projecte “Cultura emprenedora a l’escola”

El diputat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, i l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, han participat, aquest matí, a l'acte de presentació al municipi de les cooperatives escolars de cicle superior de primària que participen al projecte de Cultura emprenedora a l'escola, que promou la corporació.

L'acte ha comptat amb la participació del pastisser Jordi Bordas que farà de padrí d'una de les escoles participants.

Veure notícia original

Bon inici de curs al CuEmE de Viladecans

Aquest curs 2015-16 ja són quatre les escoles de Viladecans que han iniciat Cultura Emprenedora a l'Escola, un programa educatiu innovador que dura tot el curs i que pretèn apropar els nens i nenes de 5è de primària els valors i les actituds emprenedores mitjançant la creació cooperatives escolars. 

Sessió sobre "imatge corporativa" a les cooperatives de l'Escola Pau Casals de Rubí

Fa uns dies i, abans de crear el nostre logotip, els emprenedors i les emprenedores de 5è A i 5è B de l’Escola Pau Casals de Rubí, vam rebre la visita de l’Aina, una noia molt creativa que ens va donar molt bones idees per a fer la nostra imatge coorporativa. Ens va facilitar pistes sobre les formes, els colors i els elements més emprats en el món dels logotips i ens va engrescar després a nosaltres a fer el nostre. L’experiència va ser molt positiva i creiem que enriquidora. Gràcies Aina!

2

Ja funciona la Cooperativa 30MANS de l 'IE Ramona Calvet de Castellterçol

Ja tenim nom, ja tenim logo i fins i tot CIF. Tenim moltes ganes de treballar . Els companys de sisè , els de la Cooperativa BoomXics ens han explicat què varen fer, com ho varen fer i ens han il.lusionat molt. També aquest curs hem comptat amb l'ajuda d'en Roger i de l'Anna que ens varen explicar què era una cooperativa i com es feia un bon logo. Ja us tindrem informats .Fins aviat!

La cooperativa de Navàs ja té nom i logotip "DiCo25"

Els nens i nenes del Col·legi Sant Josep de Navàs ja hem triat el nom de la nostra cooperativa. Després d'unes emocionants i igualades votacions, vam decidir que la cooperativa es dirà DiCo25. Hem pensat que serà una Cooperativa on ens Divertirem treballant els 25 alumnes de la classe, d'aquí en surt el nom. Original, oi?

1

Les cooperatives escolars de Martorell realitzen un taller d'imatge corporativa i logotip

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles Lola Anglada, Mercè Rodoreda i José Echegaray, participants enguany en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, aprenen a fer un logotip per les seves cooperatives gràcies a la col·laboració del dissenyadors martorellencs Cesc Querol i Quim Aranda, i al brand manager de l'empresa La publicidad creativa, Víctor Escalante.