Elecció del producte

La cooperativa DiCo25 de Navàs comencem a fabricar!

De la cooperativa DiCo25 del Col·legi Sant Josep de Navàs hem començat a fer un dels productes que vam escollir entre els prototips finalistes, la caixeta. Després d'anar a comprar el material hem pogut començar a construir-la. Ens hem organitzat en grups de dos o de tres alumnes i ens hem posat a treballar.

Ens han quedat força boniques, n'estem molt satisfets!

Més informació a: http://cooperativadico25.blogspot.com.es/

La cooperativa DiCo25 de Navàs fent enquestes per l'estudi de mercat

Durant aquesta setmana hem fet enquestes pel nostre poble a gent de diverses edats per veure quins productes preferien. Ens hem organitzat en grups de 5 i ens hem repartit per diferents llocs del poble: el Passeig, la carretera, l'entrada del col·legi... Els mostràvem fotos dels 10 productes finalistes i n'havien de triar entre un i tres. Nosaltres apuntàvem els resultats en una graella que havíem preparat. La gent que ens ha atès ha estat molt amable i els donem les gràcies per participar en el nostre projecte.

Ens ha agradat molt aquesta activitat!

Les cooperatives de l’escola Serraparera han fet l’estudi de mercat

Els divendres són dia de mercat a Cerdanyola. L’escola Serraparera està al costat del mercat del barri, que és, a més, on es farà la venda dels productes de totes les cooperatives escolars de la ciutat el proper mes de maig.

Aprofitant la proximitat, les noies i els nois de les cooperatives Lacesca i Manetes creatives van fer, el passat dia 12 de febrer, l’estudi de mercat per veure quin dels prototips de productes tindrien millor acollida, així com per saver, orientativament, quin preu seria acceptable per als les persones que els comprarien.

Tant clients com venedors i venedores van respondre molt amablement a les enquestes. Un cop analitzats els resultats, ja es podrà decidir quins són els productes que faran.

L'Escola Ocata del Masnou, ja té la cooperativa d'enguany en marxa, "Ándele, Ándeleee!"

Els alumnes de 5è de l'escola Ocata del Masnou han arrencat aquesta primera part del curs amb molta energia. Durant aquests escassos dos mesos des de l'inici del curs, ja han fet molta feina, han triat el nom i el producte que volen fabricar, han fet els tràmits de constitució de la seva empresa i s'han repartit tots els càrrecs necessaris. El nom de la cooperativa és "Ándele, Ándeleee!" i es dedicarà a produir i vendre pinyates i articles de festa d'inspiració mexicana.